ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ 1

Οι αναρτήσεις είναι ομαδοποιημένες κατά μάθημα στο δεξί σας χέρι, όπως κοιτάτε. Επίσης μπορείτε να δείτε παλαιότερες αναρτήσεις στο κάτω μέρος της σελίδας πατώντας "παλαιότερες αναρτήσεις".

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ 2

Ορισμένες από τις παλαιότερες αναρτήσεις μπορεί να περιέχουν συνδέσμους που δεν λειτουργούν πια. Επίσης ορισμένες παλιές πολυτονικές γραμματοσειρές μπορεί να δυσλειτουργούν. Το μπλογκ έχει συσσωρεύσει ένα μεγάλο αριθμό αναρτήσεων που αδυνατώ να ελέγξω στην πληρότητά τους. Με την πρώτη ευκαιρία θα γίνει μια γενική εκκαθάριση.

8-4-2015: Μια μερική συντήρηση διόρθωσε πολλά προβλήματα (50%).

Επισήμανση 3

Δυστυχώς αρκετά από τα παράθυρα του LinkWithin (you might also like) δεν λειτουργούν πια. Συγχωρήστε με για την ενδεχόμενη ταλαιπωρία!
Σταύρος Γκιργκένης 17-10-2016

Παρασκευή, 27 Μαρτίου 2015

Εικόνες της Εβδομάδας των Παθών, της Σταύρωσης και της Ανάστασης

Εικονιστικό υλικό από την Ανατολική και Δυτική Χριστιανική παράδοση για όποιον θέλει να διοργανώσει μια σύντομη εορταστική εκδήλωση για το Πάσχα. Μια ενδεικτική παρουσίαση του υλικού σε .ppt έχω ανεβάσει στο issuu 


Μια πολύ καλή παρουσίαση των γεγονότων και του συμβολικού νοήματος κάθε ημέρας από το Σάββατο του Λαζάρου ως την Κυριακή του Πάσχα υπάρχει ΕΔΩ και μπορεί να αξιοποιηθεί ανάλογα με τον διαθέσιμο χρόνο. Δυστυχώς η σελίδα δεν επιτρέπει την αντιγραφή, αλλά μπορεί να χρησιμοποιηθεί ένα πρόγραμμα όπως το FastStone Capture που δημιουργεί αρχεία εικόνων. Ενδεικτικά μια δική μου επιλογή έχω ανεβάσει εδώ:Το αντίστοιχο πρόγραμμα:Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...