ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ 1

Οι αναρτήσεις είναι ομαδοποιημένες κατά μάθημα στο δεξί σας χέρι, όπως κοιτάτε. Επίσης μπορείτε να δείτε παλαιότερες αναρτήσεις στο κάτω μέρος της σελίδας πατώντας "παλαιότερες αναρτήσεις".

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ 2

Ορισμένες από τις παλαιότερες αναρτήσεις μπορεί να περιέχουν συνδέσμους που δεν λειτουργούν πια. Επίσης ορισμένες παλιές πολυτονικές γραμματοσειρές μπορεί να δυσλειτουργούν. Το μπλογκ έχει συσσωρεύσει ένα μεγάλο αριθμό αναρτήσεων που αδυνατώ να ελέγξω στην πληρότητά τους. Με την πρώτη ευκαιρία θα γίνει μια γενική εκκαθάριση.

8-4-2015: Μια μερική συντήρηση διόρθωσε πολλά προβλήματα (50%).

Επισήμανση 3

Δυστυχώς αρκετά από τα παράθυρα του LinkWithin (you might also like) δεν λειτουργούν πια. Συγχωρήστε με για την ενδεχόμενη ταλαιπωρία!
Σταύρος Γκιργκένης 17-10-2016

Δευτέρα 29 Φεβρουαρίου 2016

Λόγου απείκασμα: αποδίδοντας με εικόνες και χρώματα τον ποιητικό λόγο

Ο παρών ηλεκτρονικός τόμος, με τον τίτλο "Λόγου απείκασμα", δημιουργήθηκε με βάση την εργασία των μαθητών της Γ΄ τάξης του Γυμνασίου Εχεδώρου (Διαβατά) κατά το σχολικό έτος 1998-1999. Οι εικόνες, φυλαγμένες για χρόνια στο αρχείο του σχολείου, στηρίζονται σε κείμενα τριών Ελλήνων ποιητών, του Γιώργου Σεφέρη, του Οδυσσέα Ελύτη και του Νίκου Καρούζου. Δημιουργήθηκαν στο πλαίσιο του μαθήματος των καλλιτεχνικών με την καθοδήγηση του καθηγητή κ. Κυριάκου Παπαλιά. Η φωτογράφηση του υλικού και η δημιουργία του ηλεκτρονικού τόμου έγινε από τον φιλόλογο Σταύρο Γκιργκένη. Διαβατά, Φλεβάρης του 2016.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...